LAHDEN UA

Puotikatu 7,
15700 Lahti

lahdenua@gmail.com

Päivystys parillisina viikkoina
maanantai klo 18-20.
Ei kuitenkaan pyhinä, aattoina, eikä heinäkuussa.

Löydät meidät myös
FACEBOOKISTA!!!

https://www.facebook.com/groups/lahdenua/

Uutiset

27.11.2018Seuran uusi osoiteLue lisää »27.11.2018Seuran uusi osoiteLue lisää »20.11.2018Palkitut kaudella 2018Lue lisää »

Uusimmat kuvat

seurakilpailu-12
seurakilpailu-11
seurakilpailu-10
seurakilpailu-9
seurakilpailu-8

Jäseneksi


Lahden UA:ssa on noin 230 jäsentä. Osa jäsenistä on aktiivikilpailijoita eri lajeissa ja osa toimitsijajäseniä.

Toimitsijapuoli on myöskin monipuolista. Teemme paljon toimitsijatehtäviä vuoden aikana. Isoin koitos on liki vuosittain ajettava Salpausselkä Ralli, mikä vaatii kaiken kaikkiaan useampia satoja toimitsijoita, jotta ralli saadaan järjestettyä. Avustamme myös lähialueiden seuroja heidän kilpailuissaan vuoden aikana. Jäsenistömme on toiminut monissa tehtävissä myös autourheilun ulkopuolella. Pääasiallinen toiminta on kuitenkin autourheilussa.

Autourheilussa toimitsijatehtävien kirjo on hyvin laaja. Perustehtävissä voi toimia kuka vaan. Jos intoa riittää haasteellisempiin tehtäviin. Voi hankkia toimitsijalisenssin ja kouluttaa itseään myös eteenpäin. Toimitsijalisenssistä voit kysellä toimistolta. 

Jäsenmaksu 

Aikuisjäsenmaksu 25e

Nuorisojäsenmaksu 10e (alle 15-vuotias)

Jäseneksi liittymisen jälkeen jäsenlasku tulee kotiin postissa. Jäsenmaksun pystyy myös maksamaan Kiti-palvelussa AKK:n sivuilla. Voit kirjautua Kitiin omalla Sport ID-numerolla, jonka näet jäsenmaksulapustasi. Sieltä voit myös tarkistaa omat tietosi. 

Seuran oma jäsenlehti ilmestyy 2-4 kertaa vuodessa ja keskusjärjestö AKK-Motorsportin julkaisu tulee kotiin neljästi vuodessa.

Seuran toimisto on avoinna arki maanantaisin klo. 18-20 (heinäkuu suljettu) ja siellä päivystää hallituksen jäsenet vuorottain. Heidän puoleen voit kääntyä kun mieleesi tulee kysymyksiä joihin haluat vastauksia. Siellä voi myöskin poiketa vaikka kahvilla ja vaihtamassa kuulumisia muiden seuran jäsenten kanssa.

TERVETULOA MUKAAN LAHDEN URHEILUAUTOILIJOIDEN TOIMINTAAN !!! 

Jäseneksi voit liittyä ilmoittamalla tietosi meille OTA YHTEYTTÄ -linkin kautta

Seuramme jäsenmaksuyhteyshenkilö on: Hanna Yrjölä-Elo, hannayrjola@hotmail.com, 040-7413533