LAHDEN UA

Puotikatu 7,
15700 Lahti

lahdenua@gmail.com

Päivystys parillisina viikkoina
maanantai klo 18-20.
Ei kuitenkaan pyhinä, aattoina, eikä heinäkuussa.

Löydät meidät myös
FACEBOOKISTA!!!

https://www.facebook.com/groups/lahdenua/

Uutiset

12.10.2020Syyskokous 4.11.2020 klo 18Lue lisää »7.10.2020Sähköinen tiedottaminenLue lisää »28.9.2020Jokkiksen jäsentenväliset 31.10.2020Lue lisää »

Uusimmat kuvat

askola-palmi
askola-kirjonen
askola-huttunen
askola-rostedt
rantaralli-huttunen

JOKKIS

Jokamiesluokka eli jokkis on autourheiluharrastajan peruslaji. Jokamiesluokan perusideana on halpa kalusto, joka kiertää kuljettajalta kuljettajalle. Auton hinta on määrätty 1400 euroon ja jokainen kuljettaja ilmoittautuessaan kilpailuun sitoutuu samalla myymään autonsa kyseiseen hintaan kilpailuun kuuluvan ostotarjousmenettelyn mukaisesti.

Ostotarjouksen saa tehdä kilpailuun osallistuvat kilpailijat ja muutkin henkilöt, joilla on jokkikseen oikeuttava kilpailulisenssi ja JM-tutkinto. Auton uusi omistaja ratkaistaan arvalla. Auton ostohintaan EI sisälly kuppipenkkiä, nascar-verkkoa, 6-pistevöitä eikä talvella piikkirenkaita, muuten auto on siinä kunnossa kuin se oli kisattaessa. Kuppipenkin ja 6-pistevöiden lisäksi tarvitset FIA-hyväksytyn ajoasun, kypärän, kypärähupun, ajokäsineet ja ajokengät. Sekä niskatuen ja nascar-verkon.

Kesäkaudella käytetään yleisesti myynnissä olevia hienokuvioisia renkaita eli tavallisia siviilirenkaita ja talvella on käytössä nk. nastoitetut rallirenkaat.

Mukaan tähän mainioon harrastukseen pääsee nuorten luokan merkeissä jo 15 vuotiaana suoritettuuan JM-tutkinnon.Naisten luokassa ja yleisessä luokassa vaaditaan 18 vuoden ikä, ajokortti sekä tietysti JM-tutkinto. Kaikissa luokissa kuljettajilta vaaditaan lisäksi kilpailulisenssi, joka sisältää kilpailijan tapaturmavakuutuksen.

Kilpailut

Kilpailuja tässä lajissa järjestetään vuosittain jokunen sata eripuolilla maata. Osallistujamäärät vaihtelevat muutaman kymmenen kilpailijan kisasta aina useiden satojen kilpailijoiden suurkilpailuun saakka. Radat ovat suurimmaksi osaksi sora/asfaltti ratoja, joita on reilu sata. Talvella ajetaan sekä järvien ja jokien jäällä että maalle jäädytetyillä radoilla.

Jokamiesluokassa ajetaan kilpaa myöskin joukkeittain. SM-Liiga on liiga jossa joukkueet ratkovat Suomen mestaruuden. Tietenkin jokamiehenluokassa ajetaan myöskin vuosittain Suomen mestaruuksista yleisessä luokassa, EVK-luokassa,  naisten luokassa sekä nuorten luokassa.

Yhteystiedot

Hanna Yrjölä-Elo, 040-7413533
hannayrjola@hotmail.com

Kukonkoivun rata

Seuramme jäsenet voivat käydä harjoittelemassa Kukonkoivun jokkisradalla. Seuramme on tehnyt Päijät-Hämeen UA:n kanssa radan käyttösopimuksen, joka on voimassa vuosittain.

Kukonkoivun radan toimintaohjeet

Käyttöajat 

Keskiviikko
Perjantai
Lauantai

18:00-20:00
18:00-20:00
12:00-15:00

Muina aikoina radan autourheilukäyttö on kielletty!

Lahden UA:n jäsenet saa avaimen soittamalla: Hanna Yrjölä-Elo, 040-7413533. Muista merkitä käyntisi postilaatikossa olevaan kirjaan.

Radalla ajettaessa on käytettävä säännön määräämiä ajovarusteita. On toivottavaa että et harjoittele koskaan yksin. Olet myös vastuussa henkilöistä, jotka ovat mukanasi. Huolehdi mahdollisesti syntyvistä jätteistä.

SIVIILIAUTOLLA AJO ON KIELLETTY!!!

Pidä huolta että toimit radalla turvallisesti ja etenkin kun siellä on useampia harjoittelijoita yhtäaikaa!

Lisätietoja jokkiksesta

Lisää jokkista: jokkis.net