LAHDEN UA

Puotikatu 7,
15700 Lahti

lahdenua@gmail.com

Päivystys parillisina viikkoina
maanantai klo 18-20.
Ei kuitenkaan pyhinä, aattoina, eikä heinäkuussa.

Löydät meidät myös
FACEBOOKISTA!!!

https://www.facebook.com/groups/lahdenua/

Uutiset

16.8.2019Rallycrossiin Kouvolaan 24.08.2019Lue lisää »5.7.2019Markku Karisalmi 70v.Lue lisää »23.4.2019Kevätkokous 8.5.2019, klo 18Lue lisää »

Uusimmat kuvat

urjala-kainulainen
lahti-lehtonen
kardaani-pelkonen
kardaani-nisula
kardaani-laapotti
Tiim Lahti

Lahden UA:n pienoisautoilijoilla on tällä hetkellä reilu kymmenen aktiivista jäsentä. Talvisin käytössämme on lauantaisin mattorata Nastolan Pyhäntaalla, Kivijärven koululla.

Monet aktiiveista kiertävät myös kilpailuja ympäri Suomea. Harrastajia on kaiken ikäisiä aloittelijoista Suomenmestareihin, eli mukaan mahtuu vaikkei aiempaa kokemusta lajista olisikaan.

Seuramme suosituimmat lajit ovat tällä hetkellä sähkötouring sekä sähkö- ja polttiscrossi. Uudet jäsenet ovat tervetulleita!Uusi ratapaikka Pyhäntaalla!

Pienoisautoilijoiden mattoratavuorot järjestetään talvella lähes joka lauantai Kivijärven koululla klo 9.00-17.00, osoitteessa Vehkamäentie 24, Mäkelä(Nastola). Perutuista vuoroista ilmoitamme RC10.fi foorumilla ja facebookissa (tiim lahti).

Radalle tervetulleita ovat kaikki sähköautot ja lajiin kannattaa tulla tutustumaan ilman autoakin. Meillä on treeneissä kerhoautona Tamiya Mini jolla pääsee kokeilemaan ajamista. Ratamaksu on kertamaksuna 10€ tai koko syksy yhteensä 55€ (n.10 kertaa). Ensikertalaiset ja tutustumaan tulevat ilmaiseksi!

Lisätietoja ja treenien päivämäärät RC10.fi foorumin ratainfoista täältä.

Tervetuloa! YhteystiedotLisätietoja toiminnasta:
Henry Salmén, 050-3749399
henry.salmen@gmail.com

Huom! @lahdenua.com päätteinen sähköposti ei ole ilmeisesti toiminut hetkeen, joten osoite vaihdettu!  #larc @ IRCnet

Lahden UA:n pienoisautoilijat Facebookissa:
www.facebook.com/tiimlahti

Mikä RC?Tietoa rc-autoilusta: rc10.fi foorumi

Sponsori